Winkelwagen
0 artikelen
Geen producten gevonden...
Verlanglijst
artikelen
U moet ingelogd zijn om deze functie te gebruiken....
Word een member!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting
Abonneer
Bestaande klant
Nieuwe klant

Door een account aan te maken kun je sneller en makkelijker bestellen. Daarnaast kan je je eerdere en huidige bestellingen eenvoudig bekijken.

Maak een kado-geboortelijst aan om je familie, vrienden en collega’s te laten weten wat je graag zou willen hebben. Superhandig want een geboortelijst voorkomt dubbele kadootjes of dat je kadootjes krijgt die helemaal je smaak niet zijn! Deel de inlogcode van je geboortelijst met familie, vrienden of collega’s zodat zij heel makkelijk kunnen zien wat je graag zou willen hebben.

06 Dec 2019

Stoere dino kamer, te vinden bij Klein en Stoer

Een stoere dino kamer voor een peuter, lees hieronder de kinderkamer tips van shanah voor een toffe dinosaurus kamer

                            

 

Dino kamer voor een peuter

Leuk dat jullie weer meelezen! Vandaag stel ik jullie een stoere dino kamer voor, hieronder som ik alles op wat ik gebruikt heb om tot dit te leuke geheel voor een kinderkamer te komen;

Dino behang van lilipinso

                                

Deze prachtige eyecatcher van behang in dit stoere dino kamertje: het dino behang van Lilipinso. Je kindje zal hier zeker van onder de indruk zijn. Samen slapen met 3 dinosaurussen, hoe cool is dat?!
Het behang komt ook nog in een patroon versie wat ook leuk is voor een accent te leggen in een kamer. Het vliesbehang is erg gemakkelijk om aan te brengen in de kinderkamer.

Dipdye Kinderbed van littledreamers

                                 

Het leuke dipdye bed van Little dreamers zorgt dan weer voor een speelse toets. Je kan het bedje vinden in maar liefst 4 verschillende afmetingen en meerdere kleuren.
Denk je dat je kindje nog niet klaar is om met een open kant te slapen? Geen probleem, draai de open kant tegen de muur en je kleine lieverd ligt veilig en knus voor de hele nacht.

Stoere Kledingkast van Childhome

                                

De 2-deurs Paris kledingkast voor kinderen van Childhome in zijn antraciet kleur zorgt ervoor dat de kinderkamer echt stoer aanvoelt. Met zijn 2 ruime legplanken en 2 kledingroedels kan je makkelijk alle kleertjes kwijt. Onderin heb je nog eens een lade waar je al de rest van de spulletjes netjes kan opbergen. Kleine tip; delen je kids een kamer? Dan heb je ook nog de 3-deurs variant voor extra opbergruimte!

Kinder bureau van Plantoys

                                       

Niets zo leuk als een klein bureautje waar je aan kan spelen, kleuren of een boekje lezen. Ik heb gekozen voor deze van Plantoys en vind hem echt perfect in het plaatje passen. Zijn tijdloos design maakt dat hij eigenlijk een pronkstuk kan zijn in elke kinderkamer.

Dino vloerkleed van tapis petit

                          

Dino’s op de muur dus waarom ook niet eentje op de grond? De vloerkleden van Tapis Petit zijn uniek in zijn soort. Fijne kwalitatieve kleedjes voor een zacht prijsje. Neem zeker ook eens een kijkje naar de andere designs! Elke kinderkamer wordt hierdoor helemaal afgestyled.

Rotan krukje van Olli Ella

                               

Het rotan krukje van Olli Ella maakt het geheel net dat beetje warmer en gezelliger. Zet er een leuk nachtlampje op en stop in het verborgen vakje de leukste voorleesboekjes.

Houten turnringen van Lillagunga

                                

De houten turnringen van het merk lillagunga staan eigenlijk in elke kamer van het huis leuk. Heb je een kind dat wat extra energie kwijt moet, is dit zeker een aanrader! Laat ze lekker van bed op de mat slingeren en je zal zien, dit worden ze echt niet snel beu. Ik heb hier gekozen voor de houten ringen met groen koord maar je kan nog veel meer andere varianten terugvinden op de website bij kleinenstoer. Er valt ook nog een trapeze of schommel te kiezen ;-)

Vilten plant van Kidsdepot

                              

Hoe ontzettend leuk is dit vilten monstera plantje van kidsdepot?! Hij brengt net dat beetje kleur en jungle sfeertje in de slaapkamer voor je peuter en het beste is, hij verwelkt nooit en je moet hem geen water geven.

Wanddecoratie voor een jungle kamer.

Om helemaal de kamer af te maken heb ik ook nog voor 2 leuke wandecoraties gekozen. Als eerste de ontzettend leuke schoolplaat met dino’s. En als tweede de muurhanger ‘little man cave’ van Kidsdepot welke echt een musthave is voor elke jongen.

 

 

 

Zo, ik hoop dat jullie het weer een tof kamertje vonden en graag tot het volgend inspiratiebeeld!
Alles te verkrijgen bij Klein en Stoer en bestel je voor 23.00 is het de volgende dag binnen ;-)


Liefs

Shanah

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Keer hier terug voor lijstje '' Quit
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »