Winkelwagen
0 artikelen
Geen producten gevonden...
Verlanglijst
artikelen
U moet ingelogd zijn om deze functie te gebruiken....
Bestaande klant
Nieuwe klant

Door een account aan te maken kun je sneller en makkelijker bestellen. Daarnaast kan je je eerdere en huidige bestellingen eenvoudig bekijken.

Maak een kado-geboortelijst aan om je familie, vrienden en collega’s te laten weten wat je graag zou willen hebben. Superhandig want een geboortelijst voorkomt dubbele kadootjes of dat je kadootjes krijgt die helemaal je smaak niet zijn! Deel de inlogcode van je geboortelijst met familie, vrienden of collega’s zodat zij heel makkelijk kunnen zien wat je graag zou willen hebben.

04 Nov 2019

Plantoys houten speelgoed te vinden bij Klein en Stoer

Wie is plantoys?

                                plantoys_speelgoed_logo_kleinenstoer

Plantoys is een vooruitstrevend merk dat speelgoed maakt speciaal gefocuset op de eerste 5 levensjaren van een kind.
Deze levensjaren beschouwen zij als erg belangrijk op alle ontwikkelingsgebieden.

De producten worden gemaakt van rubberwood, een duurzaam bijproduct van het oogsten van bomen in de latexindustrie die worden gebruikt voor de productie van natuurlijk rubber zodra hun productiviteit daalt.

Ze werken vooral rond duurzaamheid, dit wil zeggen duurzaam materialen, duurzame productie en een duurzame denkwijze.

Welk speelgoed gebruik je in het eerste levensjaar van een baby?

                                    houten babyspeelgoed van plantoys, van kleinenstoer.nl

Dit is vooral speelgoed dat de zintuigen gaat prikkelen. De leuke vormen en geluiden van het speelgoed nodigen je baby uit om er mee op ontdekking te gaan
Mooie rammelaars, bijtkralen en pastelkleuren. Plantoys heeft dit prachtig ontwikkeld en elke baby speelt hier graag mee. De sensory tumbling is een topper! In elk ander kleurtje zit een ander iets. Zachte stof om aan te raken, de ander heeft een spiegeltje om in te kijken en een derde heeft drie balletjes om mee te rammelen. Daarom is dit geweldig voor je baby om de zintuigen te ontwikkelen.

Fantasie (rollen) spellen van hout van Plantoys 

Tussen de leeftijd van 18 maanden en 3 jaar gaat je kindje meer ‘doen alsof’ en hier heeft Plantoys ook mooi op ingespeeld!

                                     houten_speelgoed_plantoys_rollenspel_kleinenstoer

Zo heb je superleuk speelgoed voor rollenspellen, zoals gereedschap net als papa, een kappersetje om de haren lekker te verzorgen. Je kindje kan zich mooi maken zoals mama met de make up set of een huisdier vertroetelen met de verzorgingsset.

Keukentje spelen met houten speelgoed van Plantoys

                                          houten keukentje voor kinderen

Voor het kindje dat graag in zijn keukentje staat is er een mooi aanbod te vinden bij Kleinenstoer.nl . Een heerlijk vers gemaakte spaghetti & allerlei winkelwaar. Verse groenten, vis en vlees die je kan doorsnijden of  gezellig op een theekransje gaan!
De leukste potten en pannen voor een houten keuken om mee te spelen zijn ook verkrijgbaar.

 

Auto speelgoed met houten garages

 

Heel leuk houten speelgoed is het ruime aanbod aan voertuigen van Plantoys. Een leuke helikopter, vrachtwagen, of raceauto. Er is ook een mooie autogarage voorzien om alles mooi in weg te zetten.
En wat dacht je van een stoere piratenboot helemaal uitgerust met de leukste details!

                                       houten speelgoed voor jongens

 

Ook aan de poppenhuisliefhebber is gedacht. Een ruim aanbod van poppenhuizen voor de kinderkamer is te vinden bij Klein en Stoer met bijbehorende poppenmeubeltjes.
Of ga je liever voor een prachtige eye-catcher in je huis of kinderkamer en kies je voor het imposante victoriaans poppenhuis?

 

                           poppenhuis voor in de kinderkamer

 


Houten spelletjes voor kinderen

En eens je kind wat ouder wordt zal het meer interesse krijgen in leuke behendigheid spelletjes. En laten deze nou ook in het aanbod zitten.
Je kan kiezen voor een cactus balansspel, eskimo vissertje, timber tumble spel of stapelspelletje met allemaal leuke dieren. Superleuk toch!

                                    houten spelletjes van Plantoys

 

En mogen nu al deze bovenstaande leuk, verantwoord, ondersteunend speelgoed nu net leuke kadootjes zijn voor de mannen met de twee witte baarden ;-) Sinterklaas en Kerst kadootjes voor baby, peuter en kleuter.

Hoplijk vonden jullie het leuk om weer mee te lezen en hebben jullie alvast wat inspiratie kunnen opdoen!

Liefs, Shanah

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Keer hier terug voor lijstje '' Quit
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »