Winkelwagen
0 artikelen
Geen producten gevonden...
Verlanglijst
artikelen
U moet ingelogd zijn om deze functie te gebruiken....
Word een member!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting
Abonneer
Bestaande klant
Nieuwe klant

Door een account aan te maken kun je sneller en makkelijker bestellen. Daarnaast kan je je eerdere en huidige bestellingen eenvoudig bekijken.

Maak een kado-geboortelijst aan om je familie, vrienden en collega’s te laten weten wat je graag zou willen hebben. Superhandig want een geboortelijst voorkomt dubbele kadootjes of dat je kadootjes krijgt die helemaal je smaak niet zijn! Deel de inlogcode van je geboortelijst met familie, vrienden of collega’s zodat zij heel makkelijk kunnen zien wat je graag zou willen hebben.

25 Jan 2021

Een ruimtevaart kinderkamer inrichten? Zo pak je dat aan

Bestaat er iets dat meer tot de verbeelding spreekt dan planeten en verre sterrenstelsels? Waarschijnlijk niet. Geen wonder dat wanneer je aan een kindje vraagt wat hij of zij later graag wil worden het antwoord heel vaak ruimtevaarder of astronaut is. Een kind met zulke stoere ambities verdient een kamer waarin het de fantasie de vrije loop kan laten. Ben je overtuigd om een ruimtevaart kinderkamer te gaan inrichten dan hebben we hier een volledig stappenplan voor je uitgestippeld.

Je ruimtevaart kinderkamer inrichten

Het ruimtevaart thema kan je op verschillende manieren in een kinderkamer integreren. Je kan het zo opvallend of subtiel houden als je zelf wil. Zo hoeft een ruimtevaart kinderkamer zeker niet donker te zijn, je kan perfect met lichte kleuren werken. Of kies decoratie die licht gaat afgeven zodra het donker wordt. Laten we de mogelijkheden even uitgebreid overlopen.

Muurdecoratie

Wanneer je aan de ruimte denkt dan denk je in de eerste plaats aan zwart en donkerblauw. Toch bestaan er ook kleurrijke opties zoals ons behangpapier from jungle to space. De wilde dieren en de tropische planten maken dit behang extra magisch. Gebruik eventueel het behang op een accentmuur en voeg extra losse decoratie items toe in ruimtevaart thema. Heb je liever een witte basis? Kies dan voor de kleurrijke raketjes op het raket behang van Studio Ditte.

Wil je alleen een blikvanger aan de muur? Ga dan voor de leerzame schoolplaat met de namen van de planeten van Little and Pure. De plaat heeft 2 kanten en kan makkelijk opgerold worden.

Kastdecoratie

In een ruimtevaart kinderkamer speel je met de contrasten tussen licht en donker. Een mooi nachtlampje mag dan ook niet ontbreken. Onze energiezuinige raket ledlamp van Atelier Pierre is gemaakt van gerecycleerd materiaal en is ’s nachts een echte eyecatcher in de kamer.

Ook voor de allerkleinsten kan het ruimtevaart thema makkelijk gebruikt worden in de kinderkamer. Zo speelt het ronddraaiende muziekdoosje in ruimtethema van Janod het liedje “under the moonlight”. Je kleintje kan dus letterlijk gaan dromen van avonturen in de ruimte.

Ruimtevaart beddengoed

Tot slot mag ook een geschikte lakenset niet ontbreken in een ruimtevaart kinderkamer. Van Studio Ditte hebben wij een stoere zwarte dekbedovertrek met vliegtuigjes en sterren. Een kussen om mee te knuffelen in de vorm van een maansikkel mag in bed natuurlijk ook niet ontbreken. Ons Moon Pillow van Slaep is beschikbaar in verschillende trendy kleuren.

Zo zie je maar dat ruimtevaart een veelzijdig thema is en dat je met de juiste decoratie in een mum van tijd een hippe ruimtevaart kinderkamer kan inrichten voor peuters, kleuters en jonge kinderen. Op deze pagina nog meer producten voor de ruimtevaart kamer ;-)

Nog op zoek naar extra inspiratie? Volg ons dan zeker op Facebook en Instagram. Zo zie je altijd als eerste onze nieuwe items verschijnen.

 

Liefs,

Georgine

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Keer hier terug voor lijstje '' Quit
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »