Witlof for kids

Filters
Witlof for kids
Aankleedkussenhoes Beleaf Sage Green
€35,95
Witlof for kids
Tuck-Inn wiegdeken Beleaf Sage Green
€49,95
Witlof for kids
Hoeslaken beleaf warm grey (70x150cm)
€31,95
Witlof for kids
Hoeslaken Beleaf Sage Green (70x150cm)
€31,95
Witlof for kids
Tuck-Inn wiegdeken sparkle sweet honey
€49,95
Witlof for kids
Aankleedkussenhoes Sparkle sweet honey
€35,95
Witlof for kids
Swaddle sparkle sweet honey
€19,95
Witlof for kids
Aankleedkussenhoes Beleaf warm grey
€35,95
Witlof for kids

Wil jij ook het allermooiste en allerbeste voor je kindje? En worstel je altijd weer de perfecte balans te vinden tussen gezin, tijd voor jezelf en carriere? Omdat we dit zelf als 2 moeders zo herkennen, zijn we Witlof for kids gestart. Een bedrijf dat slaap-, verzorgings- en speelproducten ontwikkelt voor kinderen in de leeftijd van 0-11 jaar. Producten die het leven net wat makkelijker, maar ook een beetje mooier maken.

 

Het beste voor je kleine?

Witlof for kids werkt nauw samen met ouders en verzorgers. Door goed te luisteren naar wat jij belangrijk vindt voor je kindje en voor jezelf, vertalen wij dat naar onze collectie. Een collectie die bestaat uit  functionele en veilige producten van een mooie kwaliteit en in verrassende designs die eindeloos te combineren zijn.

Vrij van schadelijke stoffen

De huid van kinderen is nog kwetsbaar omdat deze nog niet helemaal ontwikkeld is. Om hun gevoelige huid te beschermen tegen allergieën en irritaties, maken wij uitsluitend gebruik van OEKO-TEX 100 gecertificeerde materialen (vrij van schadelijke stoffen die een risico vormen voor de gezondheid van kinderen).

 

En milieuvriendelijk

Daarbij streven we met onze productie en verpakkingen naar een minimale belasting voor het milieu. En zullen we ons blijven inzetten om met meer oplossingen te komen die bijdragen aan weer een extra beetje vriendelijkheid op onze planeet.

Keer hier terug voor lijstje '' Quit