Witlof for kids

Witlof for kids
Ledikanthoeslaken sparkle sweet honey
€29,95
Witlof for kids
Tuck-Inn wiegdeken sparkle sweet honey
€49,95
Witlof for kids
Aankleedkussenhoes Sparkle sweet honey
€35,95
Witlof for kids
Swaddle sparkle sweet honey
€19,95
Witlof for kids
Aankleedkussenhoes Beleaf warm grey
€35,95
Witlof for kids
Swaddle beleaf warm grey
€19,95
Witlof for kids
Ledikanthoeslaken beleaf warm grey
€29,95
Witlof for kids
Tuck-Inn ledikantdeken Ombre warm grey
€69,95
-20%
Witlof for kids Tuck-Inn dekbedovertrek dusty blue
Witlof for kids
Tuck-Inn dekbedovertrek dusty blue
€69,95 €55,95
Witlof for kids
Groeiboom
€69,95
-19%
Witlof for kids Aankleedkussenhoes Fly High Dusty Blue
Witlof for kids
Aankleedkussenhoes Fly High Dusty Blue
€35,95 €28,95
Witlof for kids

Wil jij ook het allermooiste en allerbeste voor je kindje? En worstel je altijd weer de perfecte balans te vinden tussen gezin, tijd voor jezelf en carriere? Omdat we dit zelf als 2 moeders zo herkennen, zijn we Witlof for kids gestart. Een bedrijf dat slaap-, verzorgings- en speelproducten ontwikkelt voor kinderen in de leeftijd van 0-11 jaar. Producten die het leven net wat makkelijker, maar ook een beetje mooier maken.

 


Witlof for kids werkt nauw samen met ouders en verzorgers. Door goed te luisteren naar wat jij belangrijk vindt voor je kindje en voor jezelf, vertalen wij dat naar onze collectie. Een collectie die bestaat uit  functionele en veilige producten van een mooie kwaliteit en in verrassende designs die eindeloos te combineren zijn.

 


De huid van kinderen is nog kwetsbaar omdat deze nog niet helemaal ontwikkeld is. Om hun gevoelige huid te beschermen tegen allergieën en irritaties, maken wij uitsluitend gebruik van OEKO-TEX 100 gecertificeerde materialen (vrij van schadelijke stoffen die een risico vormen voor de gezondheid van kinderen).

 


Daarbij streven we met onze productie en verpakkingen naar een minimale belasting voor het milieu. En zullen we ons blijven inzetten om met meer oplossingen te komen die bijdragen aan weer een extra beetje vriendelijkheid op onze planeet.

Keer hier terug voor lijstje '' Quit