Winkelwagen
0 artikelen
Geen producten gevonden...
Verlanglijst
artikelen
U moet ingelogd zijn om deze functie te gebruiken....
Word een member!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting
Abonneer
Bestaande klant
Nieuwe klant

Door een account aan te maken kun je sneller en makkelijker bestellen. Daarnaast kan je je eerdere en huidige bestellingen eenvoudig bekijken.

Maak een kado-geboortelijst aan om je familie, vrienden en collega’s te laten weten wat je graag zou willen hebben. Superhandig want een geboortelijst voorkomt dubbele kadootjes of dat je kadootjes krijgt die helemaal je smaak niet zijn! Deel de inlogcode van je geboortelijst met familie, vrienden of collega’s zodat zij heel makkelijk kunnen zien wat je graag zou willen hebben.

07 Jun 2018

Babykamer inspiratie met okergeel accenten van Klein en Stoer

Kinderkamerinspiratie met okergele accessoires!

Wat is het toch leuk als je de vraag krijgt om een peuterkamer in te mogen richten! Hiervoor heb ik deze leuke setting gecreëerd, Emma houdt van okergeel en dat komt helemaal goed zo :-) 

Vloerkleed voor in de babykamer

Ik ben begonnen met de mooie zachte wolken vloerkleed in het okergeel, hier kan heerlijk op gespeeld worden en is lekker zacht voor de beentjes. De schoolplaat is niet alleen erg leuk maar ook leerzaam. Wat helemaal fantastisch is dat je deze plaat ook nog om kan draaien waarop een mooi bosplaatje met de dieren opstaan.

Houten muziekinstrumenten als speelgoed!

De muziekinstrumenten van hout zijn geweldig om op te spelen, maar staan ook super als eye-catcher in de kamer. Pingel aan de snaren van de gitaar en sla met de stok een leuk deuntje op de trommel.

 

De ontzettende lieve zachte konijnen knuffel mag natuurlijk niet ontbreken en kan heerlijk overal mee naar toe worden genomen aan zijn grote oren of in de coole okergele tramkoffer.

Siliconen spaarpotten van Kg Design

De centjes worden verzameld en bewaakt in de stoere robot spaarpot.
Op het sloophouten stoeltje staan de gave houten letterblokken en de giraffe wat meegenomen kan worden in bad ;-)

Wat natuurlijk niet mag ontbreken voor een echte poppenmoedertje is een mooie zachte pop en een toffe stoere poppenwagen!

Last but no least, om al het andere minder mooie speelgoed ;-) ergens in te bewaren, is daarvoor de robuuste steigerhouten speelgoedkist een geweldige uitkomst!

Afgemaakt met de toffe beersticker van Lilipinso

 

Wil je al deze producten een x in het echt zien, dat kan ;-) Pleeg een belletje en wij geven aan wanneer het uitkomt!

Reacties
Hi Mouna, Daar zijn geen kosten aan verbonden ;-) we kunnen jullie altijd advies geven met de producten die wij verkopen.
Georgine Vlamings - 16 Jan 2019 - 18:54
Doe je ook kinderkamer inrichten bij mensen?
Zo ja wat zijn de kosten hiervan?
Groetjes, mouna
Mouna - 08 Jan 2019 - 22:30
Laat een reactie achter
Keer hier terug voor lijstje '' Quit
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »