Winkelwagen
0 artikelen
Geen producten gevonden...
Verlanglijst
artikelen
U moet ingelogd zijn om deze functie te gebruiken....
Word een member!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting
Abonneer
Bestaande klant
Nieuwe klant

Door een account aan te maken kun je sneller en makkelijker bestellen. Daarnaast kan je je eerdere en huidige bestellingen eenvoudig bekijken.

Maak een kado-geboortelijst aan om je familie, vrienden en collega’s te laten weten wat je graag zou willen hebben. Superhandig want een geboortelijst voorkomt dubbele kadootjes of dat je kadootjes krijgt die helemaal je smaak niet zijn! Deel de inlogcode van je geboortelijst met familie, vrienden of collega’s zodat zij heel makkelijk kunnen zien wat je graag zou willen hebben.

13 Aug 2019

Back to School met Klein en Stoer

Voor sommige is het nog ver af, voor andere dan weer heel dichtbij! Het schooljaar staat klaar om van start te gaan. En bij klein en stoer voorzien we je graag van al het nodige!

 

Kinder rugzak

We beginnen bij de basis en dat is de rugzak. Wij hebben erg leuke tasjes van Trixie, Sticky Lemon en Kidzroom in ons assortiment. Een handig peuterformaat en super praktisch in gebruik. Ook zijn deze rugzakken prima voor mee te nemen naar de opvang of een dagje naar oma en opa!

De Trixie tasjes komen in de volgende diertjes: vos, konijn, krokodil, kreeft, olifant, ijsbeer, flamingo, leeuw en wasbeer. Keuze genoeg voor je kleintje!

Die van Kidzroom zijn verkrijgbaar in de kleuren zwart, grijs, roze en wit. De printjes verschillen per model. En als je snel bent kan je nog eentje scoren in de sale! ;)

Sticky Lemon, zijn prachtig met hun colour blocking!

 

 

Leuke drinkflessen voor kinderen

De mooie glitter drinkflessen van Petit Monkey hebben we in 4 verschillende kleuren; groen, roze, blauw en zoals hierboven deze mooie perzik kleur. Ze zijn in het formaat 300 ml en hebben een dubbelwandig waardoor je de glitters kan laten bewegen als je ermee schudt. Ook een leuke extra is dat het flesje wordt geleverd met 2 rietjes, zo heb je altijd eentje op reserve! 

De kinder drinkflessen van Blafre komen in 2 formaten; 500 ml en 300 ml en zijn gemaakt van een stevig roestvrij staal. Gegarandeerd om het hele schooljaar mee door te komen. Ook kan je er een handige sportdop bij nemen als je kindje moeite heeft met een flesje open te draaien. Beide dopjes hebben we in verschillende mooie kleurtjes op de webshop!

 

 

De mooiste lunchboxen

De lunchboxen van Blafre komen in 2 varianten nl de uil en de tractor. Beide in verschillende kleuren. De binnenkant is verdeeld in een groot vak en kleiner vak voor reepjes komkommer of anders lekkers.

Dan hebben we ook nog hele leuke lunchboxen van Petit Monkey waar in het deksel plaats is voor een vork en een lepel. Ook handig voor mama of papa die graag een slaatje eten als lunch. ;)

Binnenin heb je een uitneembaar bakje dat verdeeld is in 3 delen. Neem je gewoon boterhammen mee of heb je te weinig plaats dan neem je dit deel er gewoon uit. Praktisch toch?!

Deze leuke boxen komen in drie kleuren; blauw, groen en peach!

Ook hebben we er nog mooie van Done by Deer. Deze kan je super leuk personaliseren door de naam van je kindje in het tekstballon te schrijven.

 

Kinder snackboxen

Voor al je lekkere tussendoortjes hebben we ook nog verschillende leuke snackboxen!

Heb je graag meerdere formaten dan kan je gaan voor de bamboo doosjes van Petit Monkey of de plastic van Done by Deer. In dit pakket zitten elk 3 doosjes met 3 verschillende afmetingen.

Ook erg leuk zijn de snackboxen van Blafre. Een leuk groene vos of een blauwe das maken van elk snack moment een feestje!

Speel je liever op veilig en wil je graag een lange levensduur van je snackbox dan raden we je de doosjes van We Might Be Tiny aan. Deze zijn gemaakt uit siliconen en kunnen dus best tegen een stootje!

De deksels zijn apart als bordje te gebruiken wat super handig is. Ze komen in 3 varianten; een roze beer, een mint groene kat of een lila konijntje.

Ben jij al helemaal voorbereid op het nieuwe schooljaar? Back to School! We wensen alvast de kids (en ouders) veel goede moed toe! :)

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Keer hier terug voor lijstje '' Quit
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »