Winkelwagen
0 artikelen
Geen producten gevonden...
Verlanglijst
artikelen
U moet ingelogd zijn om deze functie te gebruiken....
Word een member!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting
Abonneer
Bestaande klant
Nieuwe klant

Door een account aan te maken kun je sneller en makkelijker bestellen. Daarnaast kan je je eerdere en huidige bestellingen eenvoudig bekijken.

Maak een kado-geboortelijst aan om je familie, vrienden en collega’s te laten weten wat je graag zou willen hebben. Superhandig want een geboortelijst voorkomt dubbele kadootjes of dat je kadootjes krijgt die helemaal je smaak niet zijn! Deel de inlogcode van je geboortelijst met familie, vrienden of collega’s zodat zij heel makkelijk kunnen zien wat je graag zou willen hebben.

28 Jul 2019

by Klip Klap, toffe en multifunctionele kindermeubels

Onlangs kreeg klein en stoer er een super leuk merk bij namelijk; by klip klap!

Het is een merk die een series toffe mini sofa’s uitbrengt een daar wil ik jullie vandaag graag wat meer overtellen.

Elke stuk is vervaardigd uit hoge kwaliteit koudschuim en erg sterk textiel. Als afwerking is er op elk model een mooie knop die het geheel wat speelser maakt.

Het merk ontwikkeld deze prachtige zetels niet alleen om heerlijk tot rust te komen, ze dragen ook nog eens bij tot de motorische ontwikkeling doordat je ze kan omvouwen tot kruiptunnel, tuimelmat, kruiptrap een win-win situatie als je het mij vraagt :)

Onlangs hebben ze de mooie nieuwe kleur ‘lichtroze’ toegevoegd aan hun assortiment.

Ik overloop graag samen met jullie welke versies allemaal terug te vinden zijn in de webshop en laat ik het nu al zeggen, wees bereid om verliefd te worden!

 

Kids Chair (XL)

By Klip Klap heeft  mooie kids stoeltjes. Deze komen in 2 maten (0-3y) en (2-8y) om je kindje de meest optimale ondersteuning te voorzien.

Doordat ze erg licht zijn kan jij of je kindje, ze makkelijk verschuiven of van ruimte verplaatsen.

Ook leuk is dat er aan de zijkant een vakje is voorzien voor het lievelingsboekje of als verstop plaats voor kleine schatten.

 

 

Kleuren keuze:

 

 

Kids Sofa

Vervolgens wil ik het graag hebben over de kids sofa. Welk kindje zou het niet fantastisch vinden om voor de tv zijn eigen zeteltje te hebben, of op de slaapkamer als meest comfortabel leeshoekje. En als je het onderste deel uitklapt kan mama of papa er ook nog gezellig bij komen zitten!

 

 

Kleuren keuze:

 

KK 3 Fold Single

 

Ook in de selectie van by Klip Klap kan je de 3 fold single terug vinden. En vanaf hier wordt het allemaal wat speelser. De fold single is op 6 manieren om te bouwen. Tot tunnel waar je je kan verstoppen en door kruipen, lounge sofa om lekker languit een boekje te lezen. Een kruiptrap om ook de kleinste van het gezin motorisch uit te dagen en een stoel voor je allerliefste knuffels of jezelf en ook nog logeerbed/ tuimel matras waar je eens lekker gek op kan doen en erna een heerlijk dutje.

 

Kleur keuze:

 

KK 4 Fold

Op naar de grote zus van de 3 fold single: de 4 fold. Je kan deze maar liefst 10(!) manieren vouwen. Hij kan dienen als een tweezits poef, een zitplaats met tafeltje, een lage sofa, 2 zitplaatsen tegen elkaar geplaatst, een stoel, voor de allerkleinste kan hij gebruikt worden als klimtrapje en tunnel, als je hem helemaal open vouwt heb je een speelmatras. Je kan hem ook omtoveren als glijbaan en als je alles op elkaar plaatst heb je een verhoging of leuk bijzettafeltje! Wauw! Hoe eindeloos combineerbaar kan 1 product zijn toch?!

 

Kleuren keuze:

 

 

KK 3 Fold Sofa (XL)

 

Nog zo een leukerd is de 3 fold sofa en tevens mijn persoonlijke favoriet. Verkrijgbaar in 2 breedte maten; 1m20 en 1m40. Hier heb je echt alles in 1. Een comfy sofa, ligbed, extra slaapbed (hij vouwt volledig uit dat een waanzinnige 2m10!),.. eigenlijk alles om comfortabel te relaxen.

Deze is superleuk als je kind regelmatig een vriendje of vriendinnetje op logé heeft, eerste gezellig samen filmpje kijken en boekje lezen en vervolgens tover je zomaar een bed om de nacht in te gaan.

Wat speciaal is aan deze sofa is dat hij volledig vrijstaand is en geen muur ter ondersteuning nodig heeft zoals het 3 en 4 fold model.

 

 

Kleuren keuzen:

 

KK 3 fold (XL)

Als laatste hebben we de 3 fold XL. Deze is verkrijgbaar in 2 verschillende lengte maten, 1m80 en 2m.

Hij kan gebruikt worden op 6 manieren; een kruiptunnel, lounge sofa, kruiptrappen, schuif-af, sofa en een logeerbed waar maar liefst 2 personen op passen.

Dit model is echt voor heel het gezin van te genieten, van kleine baby tot mama en papa.

Kleuren keuze:

 

 

Welke is jouw favoriet? Bestel ze snel -hier-

 

Liefs

 

Shanah

 

 

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Keer hier terug voor lijstje '' Quit
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »