Winkelwagen
0 artikelen
Geen producten gevonden...
Verlanglijst
artikelen
U moet ingelogd zijn om deze functie te gebruiken....
Word een member!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting
Abonneer
Bestaande klant
Nieuwe klant

Door een account aan te maken kun je sneller en makkelijker bestellen. Daarnaast kan je je eerdere en huidige bestellingen eenvoudig bekijken.

Maak een kado-geboortelijst aan om je familie, vrienden en collega’s te laten weten wat je graag zou willen hebben. Superhandig want een geboortelijst voorkomt dubbele kadootjes of dat je kadootjes krijgt die helemaal je smaak niet zijn! Deel de inlogcode van je geboortelijst met familie, vrienden of collega’s zodat zij heel makkelijk kunnen zien wat je graag zou willen hebben.

29 Mar 2017

Done by Deer kinderservies & Kg Design placemats ervaringen van Klein & Stoer.

Mooi kinderbestek van Klein & Stoer!

Ze beginnen er vroeg mee ;-) Minibelle verteld je graag haar ervaring met het bestek voor kinderen van Done by Deer en Kg Design

 

Bestek voor kinderen van Done by Deer.

Ergens rond de 12e levensmaand beginnen kinderen de vork en lepel interessant genoeg te vinden om ermee te gaan eten. Daarnaast zijn ze dol op diverse kleurtjes en figuurtjes en dit Scandinavische merk speelt daar handig op in met dit dinersetje van Done by deer.

Done by Deer ontwikkelt design artikelen voor kinderen. Moderne Scandinavische designs worden gecombineerd met speelse elementen. De gebruikte materialen, kleurencombinaties en details stimuleren de ontwikkeling van uw kind.

Lotus is een echt dametje aan tafel. Ze wil dan ook altijd eten met vork en lepel en sinds we dit prachtige kleurige besteksetje van Done by Deer via de Klein en Stoer online shop bemachtigd hebben, is het eten een plezierig moment van de dag voor haar en voor ons. De handgrepen zijn van zacht siliconen gemaakt en hoe kan het eten nog leuker en interessanter worden door af en toe even lekker op de geweldige Nozo de neushoorn en Elphee de olifant figuurtjes te bijten en te sabbelen. De vorm en afmeting van dit besteksetje is precies goed voor de kleine handjes zodat er geen ”Man over boord” kan gaan en gemakkelijk gelepeld en geprikt kan worden. Belle is nu 4 jaar, maar zij vind het bestek zelf ook zo leuk dat ze alle twee elke avond moeten ‘uitvechten’ wie het lepeltje en wie het vorkje krijgt!

Ook hebben we een kommetje uit dezelfde collectie, in het roze (kan niet anders natuurlijk met twee meiden hier). Super leuk bedacht is dat wanneer de pap opgegeten is, een cadeautje verschijnt; Een plaatje van een schattig baby neushoorntje! De schattige snackboard in dezelfde stijl hoort hier natuurlijk ook gewoon bij: Leg wat gesneden fruit of groente erop of gebruik het voor het knutselen met verf of klei. Alles kan want het hele dinersetje is vaatwasser bestendig en is op natuurlijke wijze geproduceerd zonder schadelijke stoffen.

 

Placemats van siliconen.

Ideaal is ook deze KG Design placemat in diverse kleurtjes en vormen voor op de eettafel. Het is flexibel en gemaakt van BPA-vrije siliconen. Is op elke ondergrond te gebruiken en schuift niet. Alle schaaltjes, kommetjes en borden blijven als het ware ‘kleven’ aan de siliconen oppervlakte van de placemat. Na gebruik is deze gemakkelijk af te wassen onder de kraan. De Klein en Stoer online store heeft een ruim assortiment van deze placemats.


Klein en Stoer is een online store met leuk en duurzaam speelgoed gecombineerd met lifestylemerken en stoere houten meubels. In Roosendaal staat een showroom waar je op afspraak de collectie kan bekijken en afhalen. Daan en Sjors zorgen voor de persoonlijke aandacht, feestelijke verpakking en bezorging de eerst volgende dag! 


Shopping informatie:
• Kinderbestek roze Done by Deer €16,95
(Siliconen handvatten zijn vaatwasmachinebestendig, niet te gebruiken in de magnetron)
• Schaaltje roze Done by Deer €6,96
(100% melanine, formaldehydevrij; vaatwasmachinebestendig, niet gebruiken in de magnetron)
• Snackboard gestreept roze Done by Deer €9,95
(100% melamine, formaldehydevrij; vaatwasmachinebestendig, niet gebruiken in de magnetron)
• Placemat wolk wit €19,95
(siliconen, BPAvrij)

        

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Keer hier terug voor lijstje '' Quit
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »