Winkelwagen
0 artikelen
Geen producten gevonden...
Verlanglijst
artikelen
U moet ingelogd zijn om deze functie te gebruiken....
Word een member!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting
Abonneer
Bestaande klant
Nieuwe klant

Door een account aan te maken kun je sneller en makkelijker bestellen. Daarnaast kan je je eerdere en huidige bestellingen eenvoudig bekijken.

Maak een kado-geboortelijst aan om je familie, vrienden en collega’s te laten weten wat je graag zou willen hebben. Superhandig want een geboortelijst voorkomt dubbele kadootjes of dat je kadootjes krijgt die helemaal je smaak niet zijn! Deel de inlogcode van je geboortelijst met familie, vrienden of collega’s zodat zij heel makkelijk kunnen zien wat je graag zou willen hebben.

05 Sep 2018

Kinderkamer styling

Inspiratie opdoen voor de kinderkamer?

Hier hebben wij een jongensslaapkamer omgebouwd in een meidenkamer met roze accenten. Wij hebben gekozen voor het blauwe dekbedovertrek van Roommate om zo de roze kleuren er beter uit te laten springen. Het bed hebben we afgemaakt met het grijze Nijntje knuffel van Klein & Stoer, een roze Roommate kussen van de nieuwe collectie en last but not least; een roze Raffi knuffel van Done by Deer. Om het helemaal af te maken hebben we vlaggetjes gebruikt als versiering.

De muur hebben we versierd met witte dierenkoppen van Wild and Soft zodat ze extra opvallen tegen het donkere behang. Verder hebben we een roze dromenvanger en een roze giraffe meetlat van Roommate gebruikt zodat de kamer wat minder kaal is.

Op de grond hebben een klein speelplekje gemaakt. Met behulp van het witte wolken vloerkleed van Lilipinso kan je een lekker plekje creëren om op te spelen. Het houten speelgoed van Kidsboetiek is niet alleen leuk om mee te spelen maar ook leuk om naar te kijken.

Bij het speelkleedje zie je ook het roze mandje van Olli Elle, niet alleen leuk om je Nijntje in te zetten maar ook om speelgoed in op te bergen. Ook leuk is het het witte mandje met boeken erin ook van Olli Elle. Niet alleen leuk voor boeken maar ook om kleine dingetjes in op te bergen of te gebruiken als nachtkastje.

 

Reacties
HI Kiran,

Many thnx for your interesting!
The shipping cost to the UK is €20,00, if you are oke with it i can make an order for you ;-)

WIth love,
Georgine
Georgine Vlamings - 22 Apr 2019 - 19:03
Hi,

I would like to know where I could purchase this same wallpaper. I am from the UK.

Kind regards,
Kiran.
Kiran - 19 Apr 2019 - 14:18
Hi denise,

Die kan je hier vinden ;-)
https://www.kleinenstoer.nl/botanical-behang-monstera-974-x-280-cm.html
Georgine Vlamings - 16 Jan 2019 - 18:51
Van welk merk is dit behang?
Denise Lemmens - 16 Jan 2019 - 18:23
Laat een reactie achter
Keer hier terug voor lijstje '' Quit
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »