Winkelwagen
0 artikelen
Geen producten gevonden...
Verlanglijst
artikelen
U moet ingelogd zijn om deze functie te gebruiken....
Word een member!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting
Abonneer
Bestaande klant
Nieuwe klant

Door een account aan te maken kun je sneller en makkelijker bestellen. Daarnaast kan je je eerdere en huidige bestellingen eenvoudig bekijken.

Maak een kado-geboortelijst aan om je familie, vrienden en collega’s te laten weten wat je graag zou willen hebben. Superhandig want een geboortelijst voorkomt dubbele kadootjes of dat je kadootjes krijgt die helemaal je smaak niet zijn! Deel de inlogcode van je geboortelijst met familie, vrienden of collega’s zodat zij heel makkelijk kunnen zien wat je graag zou willen hebben.

05 Jul 2019

Moodboard babykamer voor meisjes

Scandinavische babykamer

 

                               

 

Wil je graag een mooie kamer voor je klein meisje maar ben je niet voor al dat zoete roze, dan is misschien de Scandinavische stijl wel wat voor jou?!

                               

Commode

Het plan is om te starten met een neutrale basis. Hiervoor heb ik gekozen voor de prachtige harlequin commode van CamCam. De kleur is simpel grijs maar het ruiten design in de deurtjes geeft het meer een vintage feel.

 

                          

Bedje

Als bed heb ik gekozen voor het Sebra bed baby & junior in de hout uitvoering Dit geeft het kamertje een gezellige en warme sfeer Wist je trouwens dat dit bed kan omgetoverd worden in wel 3 verschillende varianten! namelijk als dichte en open ledikant (110 x 80 x 90 cm) en als junior bed (150 x 80 x 90 cm) Dus bij aanschaf van dit bed zit je goed tot je kindje ongeveer 8 jaar is! Super toch?!

En naast dat alles is het ook gewoon een ontzettend stijlvol bedje!

                                       

Behang

Om een echte eye catcher te hebben en de kamer meer karakter te geven koos ik voor een mooi behang, deze komt van Lilipinso uit hun thema ‘Wonderland’.
De zachte pasteltinten maken de kamer echt meisjes maar hebben tegelijkertijd een frisse uitstraling.

Zelf zou ik het behang hangen tegen de muur waar het bedje komt te staan, maar het kan natuurlijk ook prima ergens anders gehangen worden, of de hele kamer!

                                            

Verschoonmand

De olli ella rieten verschoningsmand staat erg mooi op de commode en is erg duurzaam. Je kan de inlegger kiezen uit 4 verschillende kleuren (oker,blauw, wit en roze) en wederom zorg het riet voor een warme toets.

                                       

 

Bedhemeltje

Bij het bedje past de zeegroene canopy van roommate perfect. Zo kan je het ledikant een beetje afschermen van zonlicht tijdens de dutjes overdag. Het geeft je kindje ook een knus en geborgen gevoel omdat dit het zicht op de kamer verkleint.

Ook staat het hemeltje super prachtig en is het een mooie aanvulling voor de aankleding van de kinderkamer!

                                                   

 

Vloerkleed

Sta jij net zoals elke ouder uren te staren naar dat kleine babietje dat slaapt in zijn wiegje, dan doe je dit het liefst met een zacht tapijtje onder je voeten.

Ik heb in deze setting gekozen voor het geweldige vloerkleed van Lilipinso in de vorm van een blad.

Niet alleen staat zo’n tapijt knus en gezellig maar kan het ook gebruikt worden als ondergrond voor de activity gym en natuurlijk gewoon als speelmat.

                                             

Wandplank

Een wandplankje boven de commode is altijd handig voor speentjes, knuffels, hydrofiele doeken,... aan te hangen of je mooiste speelgoed, eerste schoentjes of favoriete leesboek op te etaleren. Deze is de doodle drop wandrek van roommate en is ook nog eens magnetisch!

Accessoires

We kleden het kamertje verder aan met de mooie decoratie. Het rieten spiegeltje van Kidsdepot, het grijze maantje van Picca Loulou dat gemaakt is van grijs ribfluweel, een stof die ook weer een gezellig sfeer geeft.

Muziek mobieltje ‘circus bunny’ van Eef Lillemor welke gewoon te mooi is om niet ergens in het zicht te hangen.

                                                

Poppenwagen

De prachtige rieten buggy van olli ella, welke ik persoonlijk een echte aanvulling voor elke babykamer vind, staat zo mooi ter decoratie maar je kan er ook je mooiste hydrofiele doeken of knuffels in bewaren. Later kan hij dienen om te leren lopen en naderhand natuurlijk om een mooi babypopje in slaap te wiegen. Zeker een musthave!

En doordat hij vervaardigd is uit riet en dus ook duurzaam is, kan hij later gewoon op de zolder of in de kelder tot de kleinkinderen er zijn! Speelplezier voor vele generaties gegarandeerd!

                          

Knuffels

De knuffels en de neushoorn van roommate voor in het bedje! Eentje heerlijk geborgen in de armen van je kleintje en miss lala larva van het merk oyoy is perfect te gebruiken als stootrand!

                                       

Vogelhuisje Kidsdepot

Last but not least hebben we nog een laatste aanvulling; het vilten vogelhuisje van .

Ik vind deze zo ontzettend lief en maakt elke kamer nog net dat tikkeltje schattiger!

 

Ik hoop dat jullie deze kamer net zo leuk vinden als ik!

 

 

En tot de volgende keer.

 

 

Liefs, Shanah

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Keer hier terug voor lijstje '' Quit
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »