Winkelwagen
0 artikelen
Geen producten gevonden...
Verlanglijst
artikelen
U moet ingelogd zijn om deze functie te gebruiken....
Word een member!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting
Abonneer
Bestaande klant
Nieuwe klant

Door een account aan te maken kun je sneller en makkelijker bestellen. Daarnaast kan je je eerdere en huidige bestellingen eenvoudig bekijken.

Maak een kado-geboortelijst aan om je familie, vrienden en collega’s te laten weten wat je graag zou willen hebben. Superhandig want een geboortelijst voorkomt dubbele kadootjes of dat je kadootjes krijgt die helemaal je smaak niet zijn! Deel de inlogcode van je geboortelijst met familie, vrienden of collega’s zodat zij heel makkelijk kunnen zien wat je graag zou willen hebben.

21 Apr 2017

Shoptip: monochrome kinderservies van Bopomofo

Toen Senne nog een kleine baby was en begon met zijn eerste hapjes, dacht ik eerlijk gezegd nog niet echt na over het servies wat ik voor hem nodig had. Maar eerlijk is eerlijk, het breekbare servies uit de keukenkast is vaak niet echt geschikt voor de kids. Of althans, Senne heeft zijn bordje wel eens (per ongeluk) op de grond gekieperd…oeps. Alternatieven van melanine of bamboe zijn dan echt een uitkomst en als het even meezit…nog mooi om te zien ook.

Zo ook dit melanine dienblad en drinkbeker van Bopomofo, echt een lust voor het oog. Ik was eerlijk gezegd best wel verbaasd toen ik het servies uit de doos haalde. Wow, dit voelde dik, stevig en kwalitatief hoogwaardig aan! Soms kan melanine erg dun en breekbaar aanvoelen, dat is hier absoluut niet het geval.

Senne vindt het prachtig om uit een beker met een rietje te mogen drinken, je ziet hem dan ook echt glunderen. We oefenen nog wel steeds met water, want soms gaat het nog wel eens mis! Het dienblad gebruiken we voor tussendoortjes waar hij dan ‘s middags zelf zijn snack vanaf mag pakken. Ook dit is natuurlijk super voor die kleintjes, spelen en eten tegelijk!

Naast het gebruik als servies vind ik het ook leuk om deze items in huis tentoon te stellen. Ze zijn namelijk te mooi om in de keukenkast te zetten! Het dienblad staat ook erg gaaf op Senne zijn kamer en de beker kan perfect gebruikt worden voor een kleine plant.


Dit zwart en wit dienblad en beker van Bopomofo en meer uit deze collectie shop je online bij Klein en Stoer. Klein en Stoer is een webshop die zich richt op hele stoere kindermeubelen en de leukste accessoires. Echt een mooie verzameling merken die het goed doen op de kinderkamer maar ook in de rest van je huis. Shop Bopomofo via deze link.

 

  

 

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Keer hier terug voor lijstje '' Quit
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »