Winkelwagen
0 artikelen
Geen producten gevonden...
Verlanglijst
artikelen
U moet ingelogd zijn om deze functie te gebruiken....
Word een member!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting
Abonneer
Bestaande klant
Nieuwe klant

Door een account aan te maken kun je sneller en makkelijker bestellen. Daarnaast kan je je eerdere en huidige bestellingen eenvoudig bekijken.

Maak een kado-geboortelijst aan om je familie, vrienden en collega’s te laten weten wat je graag zou willen hebben. Superhandig want een geboortelijst voorkomt dubbele kadootjes of dat je kadootjes krijgt die helemaal je smaak niet zijn! Deel de inlogcode van je geboortelijst met familie, vrienden of collega’s zodat zij heel makkelijk kunnen zien wat je graag zou willen hebben.

19 Mar 2017

Too cool for school met Klein & Stoer

Schoolplaten voor in de kinderkamer bij Klein & Stoer.

 
Mijn liefde voor vintage schoolspullen groeit en het is een soort van sport geworden om de meest toffe dingen op de kop te tikken. Deze spullen zijn ‘too cool for school’. Zo heb ik onlangs via via een oud gymrek weten te bemachtigen. Een gymrek? Ja een gymrek. In de woonkamer? Ja, in de kinderhoek in de woonkamer. Onze meiden waren door de dolle heen. Heerlijk toch, thuis apenkooien? Na het gymrek startte ik mijn zoektocht naar een vintage schoolbord. Ik plaatste een oproep op Facebook en Instagram en binnen no time was ik in het bezit van een perfect schoolbord.
 

De mooiste schoolplaten

De kinderhoek onderging langzaam een metamorfose van ‘gewone’ speelhoek naar een klein schooltje. En vanaf dit punt draaiden mijn hersenen overuren met creatieve hersenspinsels. Wat heeft dit hoekje nog nodig? Wat leuke accessoires, wat opbergzakken en meer en meer…. Hoe toepasselijk is het om dit schoolhoekje af te stijlen met een retro schoolplaat verkrijgbaar bij klein&stoer? Ik koos voor de schoolplaat met de The Big Five. Leerzaam en een eyecatcher. De schoolplaat is dubbelzijdig bedrukt, waardoor je kunt variëren. Aan de ene zijde the big five en aan de andere zijde pootafdrukken van verschillende dieren uit Afrika. Op dit moment pronkt the big five in onze ‘home school’ .
Ook de Play and go speelmat/opbergzak (klein&stoer) past goed in dit schoolse tafereel. Mijn oog viel gelijk op de diamant roze variant. Dit dessin geeft de schoolhoek een wat ‘girly touch’ voor onze dames. Het is een praktische maar vooral ook stevige opbergzak. De houten blokken en treinrails zijn binnen mum van tijd opgeruimd. De opbergzak pronkt leuk aan het gymrek als een soort gymtas.

What’s next? Voorlopig even niks, voorlopig… Totdat mijn brein weer geprikkeld wordt.

Liefs,
Naomi
 
Naomi, 35 jaar | mama van Billy (5 jaar) en Lolo (3 jaar) | getrouwd met JP | IG girls.on.the.block
 
 
     
 
 
Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Keer hier terug voor lijstje '' Quit
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »