Winkelwagen
0 artikelen
Geen producten gevonden...
Verlanglijst
artikelen
U moet ingelogd zijn om deze functie te gebruiken....
Word een member!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting
Abonneer
Bestaande klant
Nieuwe klant

Door een account aan te maken kun je sneller en makkelijker bestellen. Daarnaast kan je je eerdere en huidige bestellingen eenvoudig bekijken.

Maak een kado-geboortelijst aan om je familie, vrienden en collega’s te laten weten wat je graag zou willen hebben. Superhandig want een geboortelijst voorkomt dubbele kadootjes of dat je kadootjes krijgt die helemaal je smaak niet zijn! Deel de inlogcode van je geboortelijst met familie, vrienden of collega’s zodat zij heel makkelijk kunnen zien wat je graag zou willen hebben.

21 Oct 2018

Victorian Dollhouse, poppenhuis van Plantoys

Styling speelhoekje voor in de kinderkamer

Victoriaans poppenhuis van Plantoys

Voor deze styling staat het victoriaanse poppenhuis van PlanToys in de spotlight. Het prachtige houten poppenhuis kan je helemaal openklappen waardoor je kleintje het huis gemakkelijk in kan richten en heerlijk met de poppen kan spelen. Ook is het huis makkelijk in elkaar te zetten!

Voor het poppenhuis ligt het witte wolkenvloerkleed van Lilipinso. Het vloerkleed is perfect voor de kleine om op te zitten tijdens het spelen, daarnaast is het een prachtig vloerkleed om de kamer mee te decoreren. Op het vloerkleed ligt het houten speelgoed van PlanToys de zachte kleurtjes passen perfect in een kinderkamer en daarnaast is het speelgoed van PlanToys duurzaam en verantwoord dat een bijdrage levert aan de ontwikkeling van een duurzame maatschappij!

 

In het hoekje van de kamer staat het prachtige roze boodschappenkarretje van Olli Ella. Neem het karretje mee naar het strand, de supermarkt of naar het park om alle benodigdheden in op te bergen. Ook kan het karretje gebruiken om je knuffels in op te bergen of als een troon gebruiken zoals wij dat hebben gedaan voor onze octopus vriend van Jellycat.

Nijntje knuffels van ribfluweel.

Links van het poppenhuis staan de kratjes van Ay-Kasa die op het moment helemaal hip en gewild zijn. Gebruik de kratjes om sleutels, boeken of ander prul in op te bergen. Ook kan je de kratjes als een eye-catcher gebruiken voor in de woonkamer met een mooie plant erin. In het kratje staan de mooie Nijntje knuffels van Nijntje miffy by Dick Bruna, wie vindt die nou niet leuk? De knuffels zijn in verschillende groottes en kleuren verkrijgbaar en zijn ook leuk als decoratie.

Naast de kratjes staat het leuke kinderkrukje van Olli Ella. Het krukje heeft een opberg vak dat perfect is voor het opbergen van boeken of ander klein prul. Daarnaast is het krukje ook enorm stylish. Op het krukje staan de twee zwanen nachtlampjes van Atelier Pierre. Deze lampjes houden je kleintje gezelschap tijdens het slapen. Ook zijn de lampjes gemaakt van gerecycled materiaal en zijn ze energiezuinig omdat ze gemaakt zijn met LED-verlichting.

Het monstera behang van KEK Amsterdam zorgt voor een mooie sfeer in de kinderkamer en is net wat interessanter dan ander behang. Aan de muur hangen de schattige pluizige dierenkoppen van Wild and Soft, in deze mini lovely set zit een eenhoorn-, konijn, en pandakop. Naast de koppen hangt het wandlampje van Atelier Pierre. Door de eenvoudige kleur en vorm is het lampje makkelijk te combineren met het interieur en ook perfect als decoratie.

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Keer hier terug voor lijstje '' Quit
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »