Winkelwagen
0 artikelen
Geen producten gevonden...
Verlanglijst
artikelen
U moet ingelogd zijn om deze functie te gebruiken....
Word een member!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting
Abonneer
Bestaande klant
Nieuwe klant

Door een account aan te maken kun je sneller en makkelijker bestellen. Daarnaast kan je je eerdere en huidige bestellingen eenvoudig bekijken.

Maak een kado-geboortelijst aan om je familie, vrienden en collega’s te laten weten wat je graag zou willen hebben. Superhandig want een geboortelijst voorkomt dubbele kadootjes of dat je kadootjes krijgt die helemaal je smaak niet zijn! Deel de inlogcode van je geboortelijst met familie, vrienden of collega’s zodat zij heel makkelijk kunnen zien wat je graag zou willen hebben.

24 Sep 2019

Babykamer voor jongen of meisje, tips van Klein en Stoer

 

Neutrale Babykamer

Verwachten jullie binnenkort een mooi wondertje maar willen jullie het geslacht nog niet weten? Wat dan nou met die babykamer?

Wel, ik heb speciaal voor jullie een mooie neutrale setting gemaakt die je achteraf nog makkelijk een persoonlijke toets kan geven!

Bamboe wiegje                      

Het prachtige wiegje is van het merk kids concept. Zijn unieke design in bamboe uitvoering is in elke kamer een eyecatcher!

Het wiegje kan heen en weer schommelen maar ook vastgezet worden.

 

                     

 

 

Muurstickers

Rondom het wiegje vind je de lieve konijn stickers van lilipinso. Deze zijn makkelijk van plaats te verhangen en laten geen lijmsporen achter.

Ze zijn vervaardigd uit matte vinyl dus geen lelijke glans erop bij lichtinval.

 

                      

Boven het wiegje bengelt het lieve egeltje van kidsconcept. Dit schattige diertje ziet er niet alleen leuk uit maar speelt ook nog eens een rustgevend muziekje af als je er aan trekt.

                     

Als wiegdeken heb ik gekozen voor eentje van witlof for kids. Deze kan je als een hoeslaken rondom het voeteinde van de matras doen zodat het dekentje mooi op zijn plaats blijft. Makkelijk toch!

                              

Het mooie bosdierenbehang is van lilipinso en geeft de babykamer met zijn kleine egeltjes en musjes een schattige uitstraling.

                          

De mooie wolkenmat van lillipinso heeft met zijn grijs/groene kleur een perfecte neutrale uitstraling en kan dus voor zowel een jongen als een meisje!

                              

 

Een absolute persoonlijke favoriet is de prachtige wandlamp van roommate in de vorm van een vlieger/ waaier. Hij komt met 5 strikjes die je zelf kan bevestigen en combineren.

                        

 

Als alternatief van een nachtlampje kan de leuke maansticker van chispum dienst doen want deze licht namelijk op in het donker!
Dus als je kleine schat dan wakker wordt kan het kijken naar iets rustgevends.

                              

Ook een mooie aanwinst zijn de unieke handgemaakte leeuwenkopjes van lovt amsterdam. Omdat ze zijn vervaardig uit natuurlijke materialen zorgen ze direct voor een warme sfeer in de kamer.

                     

Maakt de kamer af met 2 leuke wandhaakjes van oyoy voor de slaapzak of pyjama aan op te hangen. Maar ook zonder iets is het een leuke toevoeging.

                           

Nog het leuke trekspeeltje mammoet van kids concept dat eerst dienst doet als decoratie maar ook later mee gespeeld kan worden, win-win!

En ik hoor je denken, wat als het nu uiteindelijk een meisje wordt en je wilt de kamer hier toch nog een beetje naar aanpassen?

Dan kan je door middel van kleine items wat roze of een andere accent kleur invoegen. Denk maar aan een dekentje, kussen, poster, slaapzakje,...

Zou jij een neutrale babykamer kiezen? Of meteen volledig inrichten naargelang het geslacht? Ik behoorde alvast tot de tweede groep ;-)

 

Tot de volgende blog,

 

Liefs

Shanah

 

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Keer hier terug voor lijstje '' Quit
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »