Winkelwagen
0 artikelen
Geen producten gevonden...
Verlanglijst
artikelen
U moet ingelogd zijn om deze functie te gebruiken....
Word een member!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting
Abonneer
Bestaande klant
Nieuwe klant

Door een account aan te maken kun je sneller en makkelijker bestellen. Daarnaast kan je je eerdere en huidige bestellingen eenvoudig bekijken.

Maak een kado-geboortelijst aan om je familie, vrienden en collega’s te laten weten wat je graag zou willen hebben. Superhandig want een geboortelijst voorkomt dubbele kadootjes of dat je kadootjes krijgt die helemaal je smaak niet zijn! Deel de inlogcode van je geboortelijst met familie, vrienden of collega’s zodat zij heel makkelijk kunnen zien wat je graag zou willen hebben.

02 Jul 2018

Jungle Room, kinderkamer inspiratie van Klein & Stoer

Ohhhh wat een toffe kinderkamer!! Al zeg ik het zelf ;-)

Monstera behang

Het jungle behang van KEK amsterdam is de basis met natuurlijk het toffe bed van Little Dreamers, allemaal bij ons in de shop Klein en Stoer te vinden.

Wist je dat het behang super makkelijk is aan te brengen op de muur? De muur moet wel glad zijn, anders zie je de oneffenheden. 

Strijk de muur in met perfax roze vliesbehang en plak daar de stroken behang op. Zit het niet goed, kan je het nog makkelijk verschuiven totdat het wel goed zit. Wil je niet met stroken werken of komt het net niet goed uit met de maat van de muren, dan is er ook de mogelijkheid om het behang op maat te bestellen.
Het behang sluit op elkaar aan wat het tot een prachtig geheel maakt voor in de kinderkamer.

Bedhuisje Finn in het zwart

Het bedhuisje van Little Dreamers is een hit voor elk kind in de kinderkamer! Het bed heeft een lade eronder met een matras, zodat elk logeetje ook mag genieten van de jungle room 
Gaan ze samen de boel onveilig maken in jungle land? ;-)

Maak de jungle room af met mooie planten

Hier kun je natuurlijk hele toffe vilten planten voor gebruiken, zoals deze mooie monstera. Maar je kunt de kinderkamer ook pimpen met echte planten. Planten stralen namelijk rust uit en kalmeren, daarom dragen ze bewezen bij aan een goede nachtrust. Dat wil je toch ook voor je kleintje? Shop de mooiste slaapkamerplanten bij studioplant.nl

Verder gebruik je natuurlijk de leukste kinderkamer accessoires 

Aan de kinderkamer muur de geweldige drie mini dierenkoppen van Wild and Soft en het mooie okergele vloerkleed van Lilipinso maakt het af. Of wat vind je van de pluche apenkop van wild and soft wat hier ook geweldig bij zou staan.

De kussens van Roommate passen helemaal in het plaatje! Roommate heeft een jungle thema met oa. apen, ananassen, olifanten en bananen. Dus stylen maar met deze jungle accessoires voor in de kinderkamer.

Alles van het plaatje is te vinden in de shop kleinenstoer.nl En weet je wat helemaal het mooie is, bestel je voor 23.00 is het de volgende dag geleverd. Behalve het bed uiteraard, deze moet eerst nog helemaal perfect worden gemaakt voor jullie kleine.

Ps Wil je het kamertje in het echt zien, dan is dat geen probleem en laten wij graag jullie het kinderkamertje in jungle thema zien!

 

 

 

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Keer hier terug voor lijstje '' Quit
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »